16.1 C
Județul Arad
2 decembrie, 2023

66 de migranţi au încercat să treacă ilegal graniţa în Ungaria din România în ultimele 24 de ore

66 de migranţi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Arad şi Bihor când încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria. Majoritatea era ascunsă în TIR-uri, printre piese auto.

Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română

Poliţiştii de frontieră din Nădlac II şi Girişul de Criş au prins 66 de cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare sau pe jos.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat, la ieşirea din ţară, doi cetăţeni turci aflaţi la volanul a două TIR-uri înmatriculate în Turcia. Şoferii transportau piese auto pentru societăţi comerciale din Polonia şi Germania.

În compartimentul pentru marfă au fost găsiţi, însă, 62 de cetăţeni străini, doar într-unul dintre automarfare fiind ascunse 46 de persoane.

Migranţii sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Etiopia şi Republica Centrafricană, intraţi legal în România.

De asemenea, poliţiştii de frontieră din Girişul de Criş, judeţul Bihor, au observat, în apropierea liniei de frontieră, patru persoane care mergeau pe jos. Cercetările au scos la iveală că sunt cetăţeni din Egipt, intraţi legal în România şi care intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

Şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar migranţii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 11:49

astăzi, 11:44

astăzi, 11:22

astăzi, 10:59

astăzi, 10:48

astăzi, 07:53

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/66-de-migranti-au-incercat-sa-treaca-ilegal-granita-in-ungaria-din-romania-in-ultimele-24-de-ore-22137268

Ultimă oră

Același autor